THE BRAIN, met humor en inhoud een inkijk in AI & ons brein.

Ate van der Meer

Chief bij Snakeware

Ate van der Meer is mede-eigenaar en Chief bij Snakeware, en adviseur voor strategie en businessontwikkeling voor besturen en bedrijven. Zijn passie ligt in het duurzaam laten groeien van organisaties en merken in een snel veranderende digitale wereld. Sinds 1995 transformeert Snakeware het DNA van opdrachtgevers naar Digital, met focus op cloudsoftware, websites en e-commerce.

Als ondernemer heeft Ate geleerd om bewust naïef te durven zijn en met een open karakter doelen te behalen. Zijn succesformule is AxI=S: Acceptatie x Innovatie is gelijk aan Succes. Hij gelooft dat je pas verliest als je stopt, en dat lachen een essentieel onderdeel is van ondernemerschap.

Ate brengt graag inzichten over hoe je succesvol, inventief en middels doorzettingsvermogen en door om te gaan met tegenslagen groei kunt realiseren. Dit doet hij middels de filosofie: Explore Growth Together.

Paul Smit

Filosoof en cabaretier

Paul Smit is filosoof en cabaretier en een van de meest gevraagde sprekers van Nederland. Hij schreef 13 boeken over filosofie, psychologie en neurowetenschap.

Op veel gebieden is AI (Artificial Intelligence) ons brein ver vooruit. In de keynote THE BRAIN laat Paul zien hoe AI ons kan ondersteunen om ons werk te vereenvoudigen en de werkdruk te verlichten. Wat steeds belangrijker gaat worden, zijn onze typisch menselijke eigenschappen, zoals het ervaren van verbinding en vertrouwen, onze wendbaarheid en het ervaren van werkplezier.

Met zijn unieke combinatie van humor, interactie en neurowetenschappelijke inzichten, geeft Paul een inkijk in AI & ons brein.

Freya Liemburg

AI Expert

Freya graaft niet door de code, maar heeft een scherp oog voor hoe Artificial Intelligence (AI) naadloos integreert in je bedrijfsvoering en strategie, zodat je de concurrentie altijd een stap voor blijft.

Ze brengt ervaring mee uit een breed spectrum: van bruisende startups tot de gevestigde orde in het onderwijs en bij overheidsinstanties.

Freya demonstreert hoe deze technologische tools niet alleen de werkdruk verlagen, maar ook je kijk op effectief leiderschap vernieuwen.

Hier ontdek je hoe technologie zowel een uitdaging als een verrijking voor je rol en je team kan zijn.